Nieuw zomers Oogsttafeldiner bij de Veldkeuken

De Veldkeuken serveert deze weken een nieuw Oogsttafeldiner, samengesteld met ingrediënten uit eigen moestuin en boomgaard. Het menu is opgebouwd rondom zomerse smaken, met veel aandacht voor groenten en verrassende combinaties.

Op het menu staan onder meer courgette “alla scapece”, geitenkaas labneh, gegrilde wilde perzik, geroosterde spitskool en een peulvruchten cassoulet met gerookte tofu. Voor wie wil, is er een kaasplankje met drie biologische kazen. Het diner wordt afgesloten met een dessert van aardbeien Romanoff, Jonkheer van Tets (een rode bes), vijgenbladmeringue en roomse kervel.

Het Oogsttafeldiner is verkrijgbaar in week 25, 26 en 27: van 17 juni tot en met 7 juli tijdens openingstijden van de Veldkeuken.


Bunniks.nl nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Bunnik.

hof van sinterklaas